Taller de formatge madurat

Per a adults

Activitat

Taller formatiu

Quan?

Primera part:
20.04.24, d’11 a 14 h
Segona part:
04.05.24,  d’11 a 13 h

On?

Sala Barcelona del Museu Terra (Poblenou)

Preu inscripció

70 €
Consulta la Política de compra

Inscripcions

En línia

Has menjat mai un manxec i un camembert fet per tu?

Apunta’t al Taller de formatge madurat que tindrà lloc els dies 20 d’abril (primera part) i 4 de maig de 2024 (segona part) a la Sala Barcelona del Museu Terra al Poblenou. La formatgera Marta Roger ensenyarà les tres diferents tècniques que es poden utilitzar per eliminar l’aigua de la llet i elaboraràs un formatge de coagulació enzimàtica (formatge tipus manxec) i un altre de coagulació mixta (formatge tipus camembert), que us endureu a casa després de la primera sessió i heu de tornar a portar a la segona sessió, 15 dies més tard, per tastar i valorar. 

Es tracta d’un taller relacionat amb la mostra Peus a terra, dins els àmbits Sobreviure i Viure que pretén oferir una visió integral del procés de producció de formatges en contraposició a l’alienació actual de la qual parla la mostra.  

L’activitat forma part d’un cicle de dos tallers amb els formatges artesans com a protagonistes. Apunta’t també al Taller de formatge fresc.

Inscripcions

El taller té un preu de 70 € per persona. Per realitzar la inscripció cal realitzar el pagament del taller en línia de forma avançada.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Museu a través del 977 870 576 o del correu info@museuterra.cat

Les places són limitades.

Marta Roger

Fundadora de l’empresa SAT Can Roger, una explotació de 60 vaques de llet ecològica de Cardedeu. L’any 2006 va crear el projecte La Païssa per vendre els productes que es produeixen a la granja de casa. La formació a l’aula de La Païssa va començar al 2012 a Can Roger i hi han passat de 600 alumnes per aprendre a elaborar formatges, però també derivats carnis, gelats i xocolates.

La Païssa és un projecte orientat al desenvolupament del sector agrari i ramader en totes les seves vessants, des de l’apropament dels consumidors i aficionats al món de la formatgeria, fins a la realització de plans d’empresa fins o comercialització directa del producte acabat, passant pels processos de transformació, presentació del producte, creació de la marca.

organitza

amb el suport de

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!