Taller de formatge fresc
Per a adults
Activitat
Taller formatiu
Quan?
13.04.24
D’11 a 14 h
On?
Sala Barcelona del Museu Terra (Poblenou)
Preu inscripció
40 €
Consulta la Política de compra
Inscripcions
En línia
Has menjat mai un formatge fresc fet per tu?
Apunta’t al Taller de formatge fresc que tindrà lloc el pròxim 13 d’abril, d’11 a 14 h, a la Sala Barcelona del Museu Terra al Poblenou. Amb la formatgera Marta Roger aprendràs tres tècniques que es poden utilitzar per eliminar aigua de la llet i elaboraràs un formatge fresc que et podràs emportar a casa un cop finalitzada la sessió.
Es tracta d’un taller relacionat amb la mostra Peus a terra, dins els àmbits Sobreviure i Viure que pretén oferir una visió integral del procés de producció de formatges en contraposició a l’alienació actual de la qual parla la mostra.
L’activitat forma part d’un cicle de dos tallers amb els formatges artesans com a protagonistes. Apunta’t també al Taller de formatge madurat.
Inscripcions
El taller té un preu de 40 € per persona. Per realitzar la inscripció cal realitzar el pagament del taller en línia de forma avançada.
Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Museu a través del 977 870 576 o del correu info@museuterra.cat
Les places són limitades.
Marta Roger
Fundadora de l’empresa SAT Can Roger, una explotació de 60 vaques de llet ecològica de Cardedeu. L’any 2006 va crear el projecte La Païssa per vendre els productes que es produeixen a la granja de casa. La formació a l’aula de La Païssa va començar al 2012 a Can Roger i hi han passat de 600 alumnes per aprendre a elaborar formatges, però també derivats carnis, gelats i xocolates.
La Païssa és un projecte orientat al desenvolupament del sector agrari i ramader en totes les seves vessants, des de l’apropament dels consumidors i aficionats al món de la formatgeria, fins a la realització de plans d’empresa fins o comercialització directa del producte acabat, passant pels processos de transformació, presentació del producte, creació de la marca.
organitza
amb el suport de