Curs d’elaboració de ratafia

Per a adults

Activitat

Taller formatiu

Quan?

06.07.24
D’11 a 14 h i de 16 a 19 h

On?

Museu Terra de l’Espluga de Francolí

Preu inscripció

50 €
Consulta la Política de compra

Inscripcions

En línia

Aprèn a fer la teva pròpia ratafia!

Apunta’t al Curs d’elaboració de ratafia tradicional que hem programat per al pròxim dissabte 6 de juliol de 2024 al Museu Terra de l’Espluga de Francolí.

El curs, que anirà a càrrec de La Sobirana Cooperativa, t’ensenyarà, pas a pas, què és la ratafia i quin paper hi juga cada ingredient perquè puguis fer la ratafia com a tu t’agrada.

Gaudiràs d’una bona estona en grup seguint la tradició ratafiaire i t’enduràs la teva pròpia ratafia a punt per macerar a sol i serena a casa teva.

El taller, de 6 hores de durada, està destinat a majors de 18 anys i inclou el tast de 4 ratafies diferents. 

Inscripcions

El taller té un preu de 50 € per persona. Per realitzar la inscripció cal realitzar el pagament del taller en línia de forma avançada.

El preu inclou tots els ingredients necessaris per a l’elaboració de la ratafia (herbes, alcohol, nous verdes…), però no inclou la garrafa necessària per a la maceració que ha de ser de com a mínim 1,5 litres i que ha de portar cada participant.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Museu a través del 977 870 576 o del correu info@museuterra.cat

Les places són limitades.

La Sobirana

La Sobirana SCCL és una coopertativa de treball sense ànim de lucre que va néixer el 2018 amb la voluntat de treballar per transmetre i recuperar la cultura de la ratafia i dels licors casolans.

Són elaboradors de les ratafies i licors de Santa Coloma de Farners, com La Penjada, primera ratafia cooperativa, i El Penjat, licor de taronja que recupera una recepta oblidada.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!